Vår resa

Den 29:e augusti lämnade vi Sverige via Landvetter flygplats och åkte till Boston. I och med det påbörjades vår resa ut i världen. En resa med en början, men utan planerat slut. Vår tanke är att ta saker och ting som de kommer utan att planera för mycket i förväg. Kanske blir vi bort ett halvår, kanske är vi hemma om två månader. Vi får helt enkelt se.

Även om vi inte har någon färdig resrutt har vi självklart vissa funderingar på vart vi vill åka. Vad vi lärt oss är dock att man måste vara flexibel. Den ursprungliga tanken var att åka tranmongoliska järnvägen genom Ryssland och Mongoliet med slutdestination Peking. Vi skulle sedan utgå därifrån för vår fortsatta resa. Ett par månader innan avresa fick vi erbjudande om att följa med till Boston och hela resplanen ändrades.

Den nuvarande tanken är att efter USA-vistelsen ta oss ner till Ecuador och sedan resa runt i Sydamerika några månader. Kanske åker vi sedan tillbaka till USA innan vi fortsätter vidare till Asien. Som sagt är dock inget planerat och allt kan hända.

Tanken är helt enkelt att resa runt för att uppleva så mycket som möjligt, träffa människor, se avlägsna platser och förhoppningsvis komma hem med många nya erfarenheter.

Här på hemsidan vill vid dela med oss av vår resa till familj, vänner och bekanta och alla andra som kan tänkas vara intresserade. Vi hoppas att ni vill följa oss på vår resa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.